Γραμμή ΚΤΕΟ

Γραμμή ΚΤΕΟ

Το κατάστημά μας διαθέτει υπερσύγχρονη γραμμή ΚΤΕΟ, η οποία αποτελείται από αμορτισερόμετρο, φρενόμετρο, τζογόμετρο και έλεγχο ευθυγράμμισης.

  • Το αμορτισερόμετρο μας δίνει την δυνατότητα να υπολογίσουμε το υπόλοιπο ζωής ενός αμορτισέρ.
  • Το φρενόμετρο χρησιμοποιείται για διάγνωση και μέτρηση της πίεσης και της κατανομής των φρένων καθώς για τον έλεγχο χειρόφρενου και οβαλότητας ανά άξονα και ανά τροχό. Στο κατάστημά μας παρέχεται επίσης η δυνατότητα επισκευής στραβών δισκόπλακων πάνω στο όχημα με ειδικά διαμορφωμένο τόρνο εφόσον διαπιστωθεί βλάβη και κριθεί ασφαλής η επισκευή τους.
  • Με το τζογόμετρο δίνουμε δυνάμεις στο όχημα για να δούμε αν υπάρχουν ανοχές ή αν υπάρχουν προβλήματα στο σύστημα διεύθυνσης ή στο σύστημα πέδησης.
  • Ο έλεγχος της ευθυγράμμισης εξετάζει την γεωμετρία του οχήματος σας και σε περίπτωση απορρύθμισης της ευθυγράμμισης, το έμπειρο προσωπικό μας εγγυάται την σωστή και ασφαλή ευθυγράμμιση του οχήματος σας σύμφωνα πάντα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Το κατάστημά μας προσφέρει τον προέλεγχο ΚΤΕΟ δωρεάν και σας απαλλάσσει από περιττά έξοδα, το άγχος και την ταλαιπωρία πριν τον έλεγχο καθώς και την άμεση διάγνωση και πρόβλεψη τυχόν βλαβών που μπορούν να προκύψουν στο όχημά σας ανεξάρτητα από το έλεγχο ΚΤΕΟ. Ακόμη σας δίνει την δυνατότητα μεταφοράς του αυτοκινήτου σας σε ΚΤΕΟ αμέσως μετά τον έλεγχο. Ορίστε το ραντεβού σας πριν τον προβλεπόμενο έλεγχο καλώντας στο 2610 313923 τώρα!

 

Call Now Button