Θερμικά Γυαλίσματα

Θερμικά Γυαλίσματα

Η επιχείρηση μας είναι εξοπλισμένη με καινοτόμα μηχανικά και χημικά μέσα στίλβωσης και διαθέτει πολυετή πείρα στο χώρο του θερμικού γυαλίσματος προσόψεων ζαντών αλουμινίου καθώς και λοιπών μεταλλικών αντικειμένων, τα οποία έχουν ανοξείδωτες  ιδιότητες.

Το θερμικό γυάλισμα είναι μια κατεργασία λείανσης και στίλβωσης αλουμινένιων και ανοξείδωτων αντικειμένων, ενώ προσδίδει γυαλιστερό και  λαμπερό αποτέλεσμα ανάλογο με αυτό της επιχρωμίωσης. Αποτελεί βασικό στάδιο κάθε είδους επιμετάλλωσης καθώς και της ανοδίωσης αλλά βρίσκει επίσης  εφαρμογή σε περιπτώσεις που ο πελάτης θέλει γυαλιστερή και λαμπερή επιφάνεια σε κάποιο αντικείμενο και δεν επιθυμεί την επιχρωμίωση του, ή όταν δεν είναι δυνατή  η επιχρωμίωση. Τα αντικείμενα τρίβονται και λειαίνονται μέχρι να αποκτήσουν στιλπνή και ομαλή επιφάνεια. Στη συνέχεια γυαλίζονται με ειδικές αλοιφές και βούρτσες, οι οποίες προκαλούν την αύξηση της θερμοκρασίας του μετάλλου επιτυγχάνοντας έτσι εκθαμβωτικά αποτελέσματα.

Το θερμικό γυάλισμα έχει τα ίδια οπτικά αποτελέσματα με την επιχρωμίωση όπως είπαμε παραπάνω αλλά όχι την ίδια αντοχή. Για αυτό τον λόγο χρειάζεται συντήρηση ανά τακτά χρονικά διαστήματα (μια φορά στους 6 μήνες) με ειδικές αλοιφές έτσι ώστε το αντικείμενο να παραμένει καθαρό, λαμπερό και να μην οξειδώνεται.

Call Now Button