Τοπική Βαφή Ζαντών

 

Τοπική Βαφή Ζαντών

Η επιχείρησή μας  αναλαμβάνει εκτός από την ολοκληρωτική ηλεκτροστατική βαφή και την τοπική βαφή σε διάφορα σημεία της πρόσοψης των ζαντών σας με σκοπό την αισθητική βελτίωση της εμφάνισής  τους από διάφορες φθορές  όπως :

  • γρατζουνιές σε πεζοδρόμια
  • ανωμαλίες στην επιφάνεια της πρόσοψης της ζάντας έπειτα από κάποια σύγκρουση
  • έπειτα από την επισκευή των ζαντών όταν αυτές έχουν υποστεί εξωτερική παραμόρφωση
  • έπειτα από συγκόλληση της ζάντας σε περιπτώσεις που υπάρχει ρήγμα στην πρόσοψη της

Τα εξειδικευμένο στις βαφές προσωπικό μας έχει την δυνατότητα φέρει σε πέρας κάθε είδους εργασία αναφορικά με την τοπική αισθητική βελτίωση σε οποιοδήποτε σημείο της πρόσοψης της ζάντας σας. Η επιφάνεια που χρήζει επιδιόρθωσης , εξομαλύνεται και λειαίνεται με ειδικά γυαλόχαρτα έτσι ώστε να υπάρχει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα σε όλη της έκταση της ζάντας . Σε πιο δύσκολες περιπτώσεις, όταν υπάρχει πολύ βαθιά αμυχή, πραγματοποιείται «γέμισμα» της ζάντας  με ειδική κόλληση αλουμίνιου και όχι με σιδηρόστοκο που χρησιμοποιείται από τα περισσότερα φανοποιεία . Με την κόλληση αλουμινίου πετυχαίνουμε καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα και αποφεύγουμε το ενδεχόμενο αποκόλλησης ή φουσκώματος το οποίο συμβαίνει σε ορισμένες περιπτώσεις που χρησιμοποιείται σιδηρόστοκος. Έπειτα πραγματοποιείται ο χρωματισμός του σημείου, με υγρή μορφή βαφής , στην ακριβή απόχρωση της υπόλοιπης επιφάνειας της ζάντας.

Εγγυόμαστε 100% επιτυχία στο «ταίριασμα» του χρωματισμού της ζάντας και στο τελικό αποτέλεσμα . Αναλαμβάνουμε την τοπική βαφή όλων των ζαντών, είτε αυτές είναι βαμμένες με ηλεκτροστατική βαφή είτε είναι βαμμένες με υγρή μορφή βαφής.

Call Now Button